FORGOT YOUR DETAILS?

60 Fantastični odtenki

Bargain paketi

Kupci so dokazali kakovost

TEHNOLOŠKO PREDELANA  IN INOVATIVNA NOVOST V  MANIKURE S GELOM

UV//LED SISTEM

GEL LAK 3V1 in 2V1

UNICUM COLOR &EFFECT GEL-LAK prinesel nove lepe pastele in lepe učinke, kovinske barve za popolno nego naravnih nohtov v enem gelu. Edinstvena sestava omogoča kombiniranje z gelnimi in akrilnimi sistemi.

Edinstvene barve in prelepe kombinacije

Popolne prekritje barve s enim nanosom

Kombiniranje s gelom i akrilom

združenost barv

uporaba 3 in 1 in 2 in 1

neteče v nohtnu postelju

samonivelirne lastnosti

nepoka in nelušči se

obzirno k nohtom

neobvladljive barve za uspešne žene

lahkota in hitrost

popolni rezultat

naravno tanke

sijaj in odpornost

obstojnost 4 tjedna

Aplikacija: UNICUM COLOR & EFFECT (Barva Géllak) se lahko uporablja kot gel-lak 3in1, 2v in 1: rahlo spilite naravni noht blokom ali najneznejso pilico, tako da ni odbojev. UNICUM nanesemo v tankem sloju in damo v lučko za 3 min. Očistite cleanrom za sijaj. Za pridobitev sijaja  pri glitrovih barvah i kovinskih barvah uporabite  UNICUM PROTECT& SHINE gel-lak a pustite v UV ali LED lučke . Odstranite lepljivo plast s čistilom.

NASVET: Če površina nohta nima popolne oblike, uporabite modelni gel UNICUM PERFECT SHAPE, da dobijete idealno obliko. S tem modelirnim gelom lahko podaljšate nohtno posteljo  preko šablone.

UNICUM PERFECT SHAPE Dvofazni gel-lak za modeliranje se uporablja za modeliranje  popolne oblike nohtov in osnove za vse gene UNICUM. Odlično za ustvarjanje čudovite francoske manikure. Njegova nežna formula ščiti nohtno ploščo, medtem ko jo ojačuje. Odlično tudi na šablonah

UNICUM PROTECT&SHINE

Visoki sijaj in večja zaščita v enem gelnem laku. Ker zadnja plast  doda sijaja, ki sija in jo varuje pred vsakdanjo mehansko in kemično obrabo. Edinstven sijaj traja 4 tedne. Ta izjemen zaključni gel se lahko uporablja tudi za akril ali akrilne barve.

UNICUM REMOVER

Posebna kozmetična tekočina za odstranitev vseh gel - lakov. Nežna je k nohti in nohtnej postelji, medtem ko ohranja izjemno moč in hitrost pri odstranitvi.

TOP