FORGOT YOUR DETAILS?

Profesionalni ACRYLIC sistem

Preverite vzorce iz 3g

Brez rumenjaka in brez mehurčkov

Profesional Acril sistem /PAS/ by TRUSCADA

Ponujamo vam  poseben high-tech sistem, ki povezuje  prah (polimer) in liquid (monomer), ki zagotavlja odlično modeliranje akrilnih nohtov, brez potrebe za premaz pa zagotavlja odlično plastičnost in teksturo. Ta sistem so oblikovali najboljši svetovni oblikovalci. Nova tehnologija omogoča STOP rumenosti in izginjanju barvam zaradi razsvetlojočim sestavinam. Akrilni prah za najboljše, maslene doslednosti in zagotavljajo odličen občutek modeliranja. Fina tekstura prahu omogoča  modeliranje visokega udobja in preprostosti.

Maksimalna kompatibilnost

popolnoma namešane sestavine

PREPROSTA IN LAHKA MANIPULACIJA

samostojno nivelačne sposobnosti

sijajne barve

nerumeni

nekristalizira

nedela neželene mehurčke

konzistencija nalbolšej kakovosti

primeren za tekmovanje

Prozoren, svetel in sijoč prah ustvarja jasen stekleni učinek na nohtih. Prašek je zelo fin in odlično presežen, da bi zagotovil udobje pri modeliranju. Vsebuje optične svetleče pigmente in mikro delce za izboljšanje prožnosti. Edinstven za mešanje s pigmenti in bleščicami.

PAS SUPER WHITE

Svetlo beli akrilni prah vsebuje optične svetleče pigmente. S svojo teksturo je primeren za nail art in za mešanje s pigmenti ali bleščicami. Zaradi svoje edinstvene konsistence je odličen za ustvarjanje ostre in mehke linije smile.

PAS NATURAL MAKE -UP.

Lep i nežen  akrilni prah barve kože  popolno prilagodliv k vsaki  nohtni  postelji. Popolnoma primeren za ustvarjanje francoske manikure. Popolna pokritost je primerna za podaljšanje nohtov.

PAS SOFT SALAMON

S polovice prozorna,  ​​kamuflaž ustvarja čudovit porcelanski učinek na nohtih, da nežno prikrije majhne nepopolnosti nohtov, medtem ko ohranja svojo strukturo. Nežno duši francosko manikuro.

PAS COVER SALAMON

Lep kamoflazni gel barve lososa popolnoma prikrije nepopolnosti nohtov. Popolna pokritost omogoča maksimalno podaljšanje in popolno obliko. Popolnoma primeren za ustvarjanje francoske manikure.

PAS SOFT PINK

Prozoren in sijoč prah najvišje kakovosti s čudovito nežnim pritiskom chladne roza, ustvari na nohtih krasen porcelan učinek. Blaži učinek ultra belega prahu, Super White.

PAS DEEP PINK

Čudovit in svetel prašek polprosojne rožnate barve polni francosko manikuro s svojo naravno lepoto.

PAS DARK PINK

Prozoren svetel in sijoč  prah najvišje kakovosti, z lepim pritiskom vroče roza in maslene konzistencije je enostaven za uporabo in ustvarja popolno uživanje v modeliranju  ob ohranjanju narave.

PAS HEAVEN PINK

Lep in sijajni prah temnejše neprozorne , sveže roza barve. Lepa nebesna roza barva ne ustreza samo francoskim vrhom, temveč tudi s celotnim nohtom.

PAS PRIMELESS LIQUID- Blue color

Nova izboljšana, visokotehnološka tekočina brez uporabe primera. S kombiniranjem z akrilnim prahom ustvarja popolno povezavo za popolno modeliranje akrilnih nohtov. Vsebuje UVA in UVB - bela brez porumenelosti in barve ne zbledijo. V tekočini so plastifikatorji, ki služijo za odpornost na udarce in utrdijo trdoto. Mehčalec vzdržuje elastičnost in fleksibilnost. Skupaj z akrilnim prahom iz naše kolekcije ustvarjajo popol PROFESIONALEN  AKRILNI SISTEM .ki so ga oblikovali najboljši mojstri

Maksimalna kompatibilnost

100% primer free

brez zračnih mehurčkov

popolna fleksibilnost in elastičnost

UVA in UVB

Enostavna i preprosta manipulacija

samostojno nivelačne sposobnosti

nerumen

nekristalizira

nedela neželene mehurčke

konzistencija nalbolšej kakovosti

primeren za tekmovanje

TOP