FORGOT YOUR DETAILS?

Najboljša kakovost

Barvni geli

Količinski popusti

Odlična kakovost gela po privlačni ceni. Te ponudbe ne smete zamuditi

Lepe nohte sanja svaka ženska.

Trenutno omogočajo različne tehnike modeliranja   lepe nohte prilagojene individualnim zahtevam vseh žensk - zaposlenja, priložnostih, navadah in podobno. Truscada  vam daje nov pogled na modeliranje nohtov. Kakovostni izdelki vam bodo pomagali pri negi nohtov ne le umetnih, ampak tudi naravnih, ki temeljijo na najnovejših trendih in znanju.

Držimo se trendov v nohtnej modelaciji

V zadnjih dveh letih je prišlo do bistvene spremembe v videzu rezultata oblike in videza nohtov, trend postane naraven noht, z odlično končno obdelavo. Poleg tega mora biti celoten ukrep hiter in po nizki ceni. Debeli nohti so že zdavnaj odšli iz mode. TRENDI so gel nohte naravnega videza.

Poudarjamo ne le kakovost in ceno gela, temveč tudi oblikovanje embalaže, ki ni le privlačna, temveč njegova oblika poenostavlja uporabo gela in njegovo ravnanje.

Visoka kakovost in privlačna cena

Geli razvijajo visoko specializirane laboratorija  in  testiranje in analizo tehnike, primerne za tak lep izdelek, kot je gel, ki so opaženi direktivo Evropske kozmetične industrije in razveseljivo je, da kljub visoko kakovostnim izdelkom, smo uspeli ohraniti privlačno ceno za naše stranke v  salonih.

Tisti, ki sledijo novim trendom, ne izgubijo samo stranke , temveč veliko več dobijo.

TOP