FORGOT YOUR DETAILS?

60 Fantastični odtenki

Bargain paketi

Kupci so dokazali kakovost

TEHNOLOŠKO PREDELANA  IN INOVATIVNA NOVOST V  MANIKURE S GELOM

UV//LED SISTEM

GEL LAK 3V1 in 2V1

GEL-LAK PLUS COLOR &EFFECT GEL-LAK prinesel nove lepe pastele in lepe učinke, kovinske barve za popolno nego naravnih nohtov v enem gelu. Edinstvena sestava omogoča kombiniranje z gelnimi in akrilnimi sistemi.

Edinstvene barve in prelepe kombinacije

Popolne prekritje barve s enim nanosom

Kombiniranje s gelom i akrilom

združenost barv

uporaba 3 in 1 in 2 in 1

neteče v nohtnu postelju

samonivelirne lastnosti

nepoka in nelušči se

obzirno k nohtom

neobvladljive barve za uspešne žene

lahkota in hitrost

popolni rezultat

naravno tanke

sijaj in odpornost

obstojnost 4 tjedna

Aplikacija: GEL-LAK PLUS COLOR & EFFECT (Barva Géllak) se lahko uporablja kot gel-lak 3in1, 2v in 1: rahlo spilite naravni noht blokom ali najneznejso pilico, tako da ni odbojev. GEL-LAK PLUS  nanesemo v tankem sloju in damo v lučko za 3 min. Očistite cleanrom za sijaj. Za pridobitev sijaja  pri glitrovih barvah i kovinskih barvah uporabite GEL-LAK PLUS PROTECT& SHINE gel-lak a pustite v UV ali LED lučke . Odstranite lepljivo plast s čistilom.

NASVET: Če površina nohta nima popolne oblike, uporabite modelni gel GEL-LAK PLUS PERFECT SHAPE, da dobijete idealno obliko. S tem modelirnim gelom lahko podaljšate nohtno posteljo  preko šablone.

GEL-LAK PLUS PERFECT SHAPE Dvofazni gel-lak za modeliranje se uporablja za modeliranje  popolne oblike nohtov in osnove za vse gene GEL-LAK PLUS. Odlično za ustvarjanje čudovite francoske manikure. Njegova nežna formula ščiti nohtno ploščo, medtem ko jo ojačuje. Odlično tudi na šablonah

GEL-LAK PLUS PROTECT&SHINE

Visoki sijaj in večja zaščita v enem gelnem laku. Ker zadnja plast  doda sijaja, ki sija in jo varuje pred vsakdanjo mehansko in kemično obrabo. Edinstven sijaj traja 4 tedne. Ta izjemen zaključni gel se lahko uporablja tudi za akril ali akrilne barve.

GEL-LAK PLUS REMOVER

Posebna kozmetična tekočina za odstranitev vseh gel - lakov. Nežna je k nohti in nohtnej postelji, medtem ko ohranja izjemno moč in hitrost pri odstranitvi.

TOP