FORGOT YOUR DETAILS?

O naju

V zadnjih dveh letih je prišlo do bistvene spremembe v videzu rezultata oblike in videza nohtov, trend postane naravno videti noht , z odlično končno obdelavo. Poleg tega mora biti celoten ukrep hiter in po nizki ceni. Debeli nohti so že zdavnaj odšli iz mode. Trendi so gel nohti naravnega videza

Svetovni kakovostni geli

Na slovaškem trgu od leta 2009 prinašamo revolucionarno kakovost izdelkov za oblikovanje nohtov, ki temelji na več kot 20-letnem znanju vodilnega laboratorija, opremljenega z najsodobnejšo proizvodno tehnologijo. Poudarjamo kakovost in varnost vseh gelov za nohte in drugih izdelkov iz naše proizvodnje. Najnovejše tehnologije in znanje so pomagale ustvariti vrhunsko in sodobno linijo gelov Prestige.

Ultra vzdržljivost in prilagodljivost

Vsi geli TRUSCADA vam prinašajo skrivnost lepega, tankoplastnega modeliranja nohtov z odlično oprijemljivostjo, hkrati pa ohranjajo čim bolj naravnost. Posebnosti naših Truscada gelov so njihova neverjetna ultra dolga življenjska doba, ki bo navdušila vsak oblikovalec nohtov in njegove stranke. Druga odlična lastnost gelov je njihova odlična fleksibilnost, zaradi česar je modeliranje preprostejše in prilagodljivo za težavne  nohte.

Najnovejši trendi v oblikovanju nohtov

Poleg tega  naši geli sledijo najnovejše trende v oblikovanju nohtov in si nenehno prizadevajo, da se prilagodijo zahtevam naših strank. Premik od tradicionalnih gelov za gele naše blagovne znamke predstavlja pomemben premik v sodobnih načelih modeliranja na globalni ravni.

Kakovost po ugodni ceni Naši geli za nohte vam ponujajo:

lep naravni videz nohtov, ki je IN

Tanak nanos zahvaljujoč trdni in optimalni viskoznosti naših gelov

hitro in popolno strjevanje

za vse gele je značilna visoka kakovost za strokovnjake

preprosta uporaba, ki ima za posledico nežen in lep medeničen učinek nohtov

TOP