FORGOT YOUR DETAILS?

Novice Jesen / Zima

Omejena izdaja

Zbirka nove zabave

Ekskluzivne izdelke najvišje kakovosti za oblikovanje nohtov. Posebnost teh gelov je IZJEMNO DOLGA ŽIVLJENJSKA doba.

Od leta 2009 bo prineslo na trg prevratnú kakovosti proizvodov za oblikovanje nohtov, ki temelji na več kot 20-letno know-how vodilni laboratorij opremljen z najsodobnejšo proizvodno tehnologijo, ki daje poudarek na kakovosti in varnosti proizvodov. Najnovejše tehnologije in znanja, ki se preoblikujejo v linije PRESTIGE

Skrivnost lepih namodeliranih  nohtov, držeč modeliranje v tankem sloju i odličen oprijem.

Posebnost teh gelov je ultra dolga življenjska doba in izjemna fleksibilnost na vse tipe nohtov. Poleg tega je linija ohranja trend modeliranje nohtov, ki komaj razlikuje od naravnih nohtov. Premik od tradicionalnega gela za gele tega časa,  predstavlja pomemben premik v trendih  modeliranja na svetovnih trgih.

Prestige linie

hipo-alergij

brez kislin in nevarnih snovi

Odličen prijem-neteče v nohtov posteljo, ki omogoča enostavno modelácio

ekstremno  primerna za problematične naravne nohte

ugodna  usklajenost šablonam

vsak izdelek je lastnik mikrobiološke in toksikološke EU direktive in spričevalo o varnosti EU

vsak izdelek je lastnik mikrobiološke in toksikološke EU direktive in spričevala o varnosti EU

Primerno za začetnike i strokovnjake

preverjeno prihranite čas modeliranja do 50%

najvišja kakovost delov, da se preprečuje porumenelost – Anti Rumena Agent

stalnobarvne geli, brez potrebe za mešanje pred nanosom

Oličen za uporabo barvnih gelov, kako paiting barve za ONE STROKE tehniko

Modne barve

lahko pa se združujejo s akrilem

nohtni dizajn za strokovnjake

Uv geli linije PRESTIGE so namenjeni za zagotavljanje maksimalnega udobja za profesionalnih oblikovalcev, kot tudi njihove stranke. Narejen iz materialov najvišje kakovosti, ki so na voljo na trgu, brez kislin, formaldehydov in nevarne snovi, ki so primerni tudi za alergike. Pomembno zmanjšanje časa pri  modeliranju

.Postani odlična nohtna oblikovalka

Tekstura in molekularna sestava je zasnovana tako, da omogoči enostavno modeliranje za začetnice. Gel ima edinstveno lahko usklajenost hkrati pa ohranja izjemno oprijem in trpežnost. Nohtni oblikovalec, ki se začinja z modeliranjem,  bodo pridobili s ta odličnim gelem priložnost, da bi se izognili zatekaniu v posteljo, zlomom in neenakosti, pri modeliranju. Vsak začetnik bi moral odstraniti vse možne vzroke lomljenja in nepopolnej modelaže , da si bo obdržal in pridobil stranke.


Za pogumne in ustvarjalne nohtarke

Molekularna struktura PRESTIGE LINE UV gelov, zasnovana za dajanje kombinacije akril+gel.. Modelira noht  gelom za modeliranje  linije PRESTIGE ,  naredite konico NAIL ART akrilem in ga fixirajte z UV-gelom. Nohtna postelja bo zaščitena pred kislinami in nezaželenimi snovi, umetnost nohtov bo popolnoma lepa. Ali pa modelirajte nohte  akrilom - uporabite barvni gel /one strok/  in ga fixirajte z gelom ali akrilom.

Po nedavni raziskavi se je pokazalo, da je zaupanje  UV gelov povečala  kompaktna struktura, zelo dober oprijem, trpežnost in lahkotnost v kombinaciji z udobnim nošenjem.

TOP