FORGOT YOUR DETAILS?

Naravne linije

Zimski popust 30%

Popolna moč NATURE

SPA line

Brezkonkurenčna celovita  skrb za vaše celotno telo je izdelano iz prestižnih in kakovostnih materialov in vas navdušuje  s svojo odlično ceno in nepozabnim učinkom.


Naravne sestavine

TRUSCADA zajema celovito skrb za telo, roke in noge v obliki nekaj izjemnih liniji  značilnih  s vprestižne kakovostnih materialov, takojšnjim učinkom in sprejemlivo ceno. Osredotočili smo se na ustvarjanje visoko kakovostnih izdelkov, kar je kompleksna sestava naravnih sestavin, ki zagotavljajo takojšen učinek po prvem tretmaju

 

Edinstven kozmetični tretmaj

.Ustvarjeni so edinstvenimi postopki, ki vsebujejo izvlečke eksotičnih rastlin in sadja, redkih olj in masla. Nenazadnje, celotna linija je brez parabenov in drugih nezaželenih snovi. Spa linija zagotavlja odlično izkušnjo zdravljenja in je namenjena vsem SPA in wellness centrom, salonom za manikuro in pedikuro, kjer je poudarek na zdravljenju, pa tudi pretok energije in popolna sprostitev. Kombinacija najvišje kakovosti, izjemnih učinkov in čutnih vonjav bo prinesla izjemno vrednost za vaše stranke

Linije čutne arome in izjemnih učinkov

Pustite nas da uvedemo posamezne linije, mešane s čustvi in ​​natančnostjo.

Honey-Zlato med linija zgleduje po dih cvetočih travnikov, polj in medu je zelo bogata z naravnimi sestavinami, z izjemnimi učinki na vitamine, minerale, med, lan in sečnine. Linija vsebuje posebna sredstva za preprečevanje kalupov in pretiran znoj.

Essential-eterična sadna linija se prilega v popolno harmonijo z eksotičnimi sadeži, bogatimi z vitamini in redkimi olji. Poglobljeni vlažilni in regenerativni učinki se združujejo s svežim, sladkim vonjem eksotike.

Za lažjo naravno gelsko konsistenco so značilne edinstvene lastnosti proti staranju, globoka regeneracija in občutek takojšnjega zmanjšanja otekline.

Linija za pedikuro vsebuje številne zdravilne sestavine, ki igrajo ključno vlogo pri profesionalni negi nog. Hidroliziran keratin je idealno sredstvo za poškodovane nohte, cobiostab ima protiglivične učinke in poleg drugih izjemnih sestavin te linije skrbi za ravnovesje naravne bakterijske flore.

Verjamemo, da bo raznolikost teh izdelkov ustvarila čudovite SPA rituale v vašem wellness centru ali salonu in bo prinesla veliko zadovoljnih strank.

TOP